Blood Bowl

Blood Bowl és un joc de taula en miniatures creat per Jervis Johnson per a la companyia britànica de jocs Games Workshop com a paròdia del futbol americà. El joc es va llançar per primera vegada l’any 1986 i des de llavors s’ha tornat a llançar en noves edicions. Blood Bowl està ambientat en una versió alternativa de l’escenari de Warhammer Fantasy, poblat per elements de fantasia tradicionals com ara guerrers humans, Goblins, nans, elfs, orcs i trolls.

A finals de 2016, Games Workshop va llançar una nova versió del joc, la primera en 22 anys. Presentava un tauler de doble cara i noves miniatures de plàstic.

El novembre de 2020, Games Workshop va llançar una nova versió del joc, titulada Blood Bowl Second Season Edition, que incloïa miniatures per a dos equips i àrbitres, un tauler (camp), plantilles i el llibre de regles. El llibre de normes també estava disponible per separat, tant físicament com digitalment. Cyanide Studio va confirmar que la propera adaptació del videojoc, Blood Bowl 3, utilitzaria el nou conjunt de regles.

BBVNG: Són una sèrie de lligues de Blood Bowl amb les regles d’aquesta segona edició que es realitzen i impulsen des del la crida. Ja fa anys que es van realitzant de manera esporàdica, però des de la temporada passada es va decidir afegir a les activitats anual de l’associació.