La Crida es complau a presentar-vos la…

Lliga d'aventurers
Encetem la primera temporada de la Lliga d'Aventurers a La Crida, ambientada en la Tirania dels Dracs, una de les primeres campanyes publicades de d&d 5a edició.

Com funciona?
Es jugarà en format temporada, dividit en capítols autoconclusius que seguiran una història de fons, no és obligatori jugar tots els capítols (sessions), les taules tindran una capacitat d'entre 3 i 6 jugadors/es.

Què necessito?
Només cal que vinguis amb ganes de passar-t'ho bé. Si ja tens un personatge creat de nivell 1 el pots portar, si no en tens cap de creat et donem un personatge pregenerat, llest per començar a jugar. No cal cap mena d'experiència, nosaltres et guiem durant la partida.

Vull participar...
Només has d'omplir aquest formulari i comprometre't a venir el dia que es farà la sessió. Nosaltres et respondrem confirmant la teva inscripció. Hi ha límit de places, abans d'apuntar-te assegura't que podràs venir, si per algun motiu no pots venir envia'ns un mail a lacrida@gmail.com per alliberar la teva plaça.

Enllaç al Formulari d'inscripció
Sessió 2 - Desafiament a Phlan
Aquest primer capítol es divideix en 5 mini-aventures d'1hora de duració que poden ser jugades independentment. 

Continuem amb el primer capítol, continuarem amb les següents mini-aventures 3-4, si et vas perdre les 2 primeres tindrem una taula per jugar-les.

🗓️ Data / Fecha: Dissabte 4 de Novembre de 2023 a partir de les 16:30
🏫 Adreça / Dirección: Centre Cívic Sant Joan - Jardins de Francesc Macià, s/n 08800 Vilanova i la Geltrú
📩 Contacte / Contacto: lacrida@gmail.com
🔗Formulari d'inscripció: Enllaçinfo a: https://lacrida.org