Celebrant 33 anys d’imaginació i comunitat: L’Associació “La Crida” continua fomentant els jocs de rol i de taula

Avui, 5 de maig de 2024 celebrem 33 anys des de la nostra fundació. Des del seu modest inici fins a la seva destacada presència actual, aquesta associació ha esdevingut un far per als amants dels jocs que busquen escapar de la rutina quotidiana i abraçar mons fantàstics i aventures èpiques.

El naixement de “La Crida” no només va representar la creació d’un lloc on els aficionats podien reunir-se per jugar, sinó també la formació d’una comunitat unida per la seva passió compartida. Des de les primeres reunions a casa fins als esdeveniments i jornades que organitzen ara, l’associació ha crescut en membres i influència, tot mantenint els valors fonamentals d’inclusió, diversitat i respecte.

Una de les facetes més notables de “La Crida” és el seu suport i promoció dels jocs de rol i de taula com a eines educatives i socials. A través d’activitats com tallers en escoles, biblioteques i centres juvenils, l’associació no només fomenta la creativitat i la resolució de problemes, sinó que també construeix vincles entre persones de diferents orígens i edats.

A més de ser un punt de trobada per als aficionats locals, “La Crida” també ha establert connexions amb altres associacions i esdeveniments. Aquests intercanvis culturals no només enriqueixen l’experiència dels membres, sinó que també ajuden a amplificar la veu de la comunitat dels jocs de rol i de taula, demostrant que aquesta afició és una forma legítima i valuosa d’entreteniment i expressió personal.

En un món cada vegada més connectat digitalment, l’existència de l’Associació “La Crida” ens recorda la importància de les connexions personals i l’art de la narració compartida. Mentre celebrem aquests 33 anys d’imaginació i comunitat, reconeixem el paper vital que “La Crida” juga en el teixit social i cultural de la nostra ciutat i més enllà. Així que aquí estem, brindant per un futur ple de més aventures, més històries èpiques i, sobretot, més camaraderia al costat de l’Associació “La Crida”.

Sergi Serrano