La Crida BLOOD BOWL Fest 2024

Us donem la benvinguda a la primera edició de La Crida Blood Bowl Fest que es celebrarà el 26 de maig de 2024. Volem celebrar amb tots vosaltres la cloenda de la Lliga de Blood Bowl de La Crida, gaudirem de la gran final i paral·lelament celebrarem partits d’exhibició durant tot el dia. 

La jornada serà presencial i tindrà lloc al Centre Cívic Sant Joan (Jardins de Francesc Macià, s/n  Vilanova i la Geltrú). Començarem a les 10h del matí, pararem per dinar a les 14h fins a les 16h que reprendrem la jornada fins a les 20h. 

És obligatori apuntar-se en aquest formulari per participar, el nostre objectiu es poder fer una ronda de partits al matí i una altra a la tarda, preguem puntualitat per a començar els partits alhora. Al final del dia es farà el sorteig de premis pels participants de la Lliga, així com també un sorteig per a tots els que participeu en la jornada. Els socis/sòcies que vingueu tindreu un obsequi especial assegurat.

https://forms.gle/bkNEb2tu3UTSAAnC6

La participació és totalment gratuïta però haurieu de portar el vostre propi equip de Blood Bowl de casa, si podeu també porteu el camp, però no és obligatori.

ENS VEIEM EL PROPER DIA 26!!