Una mirada al passat i al futur

Ahir 5 de maig del 2023 celebràvem el nostre 32 aniversari. L'associació de joves "La Crida" va néixer fa més de 30 anys com un grup d'amics que es reunien per jugar a jocs de rol. Després de diverses ubicacions, van establir-se en el Centre Cívic de Sant Joan i ens vam constituir oficialment com a associació el 5 de maig de 1991. En aquella època, el club era un lloc on es jugava a jocs de rol i taula, es debatia sobre cinema, còmics i es realitzaven tallers de pintura. Amb el temps, l'associació ha evolucionat, ha canviat el seu nom i s'ha adaptat a les noves tendències, sense perdre l'esperit original de la seva creació.

Avui dia, "La Crida" és una associació activa que organitza jornades de jocs de taula, rol i magic dirigides a tots els públics. Els seus membres estan compromesos a fomentar la creativitat i la imaginació, així com a crear un espai de convivència on els joves puguin compartir les seves aficions i connectar amb altres persones amb interessos similars.

Malgrat els canvis, la vessant emocional continua sent una de les bases de l'associació. A "La Crida", els membres són conscients que els jocs de rol i taula són una eina per a desenvolupar la imaginació i la capacitat de resoldre problemes. A més, el fet de compartir aquestes activitats amb altres persones ajuda a crear llaços de confiança i amistat.

El canvi de nom també ha estat un factor important en la història de l'associació. El nom "Podemos con ellos?" va ser canviat a "La Crida", amb una clara referència a un dels jocs de rol existents,  però també per a reflectir millor la filosofia i els valors del grup. "La Crida" és un nom que fa referència a la crida a la creativitat i la imaginació que es realitza a través dels jocs de rol i taula.

"La Crida" és una associació amb una llarga història i un futur prometedor. Els seus membres continuen compromesos a fomentar la creativitat i la imaginació, així com a crear un espai de convivència on els joves i les famílies puguin compartir les seves aficions i connectar amb altres persones amb interessos similars.

Feliç aniversari "La Crida" - "Podemos con ellos?"